nieuws: archief

Beste leden Onlangs kregen we de vraag van een bevriende fietsclub, de Guadal-bikers, of we zouden willen helpen op hun evenent, het Gavers Bike Fest. Wij, als bestuur, vinden dit wel een goed idee, omdat het ons kan helpen in het organiseren van een eigen tt. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en daarom vragen we ook aan jullie om ons hierbij te helpen. Het evenement gaat door van 19 t/m 21 oktober en houdt o.a. een nachtrit en en XCE-wedstrijd in. Voor meer informatie: http://www.guadal.be/winter/?page_id=1661

Nog gans de maand juni kan er winterkledij besteld worden in de winkel, wees er tijdig bij want begin juli wordt het aantal stuks besteld om deze dan tijdig te hebben VOOR de winter.

ZE ZIJN ER!!!!!! We zouden graag hiervan gebruik maken om een eerste clubrit in te richten. De bedoeling is om eens iedereen te zien en elkaar te leren kennen, maar ook om de werking van de club uit te leggen en , mochten er nog vragen  zijn, om deze te beantwoorden. Voor de rit: zie de evenmenten.

Grégory wint 90€ met de Ronde prono.

zijn prono 1) Boonen 2) Pozzato 3)Sagan haalt het nipt van Nathalie Vanhaelemeesch!

Yves VDB zat ook dichtbij, maar haalt het deze keer net niet.

Proficiat Gré!!